ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
  • ТЪРСЕНE ПО КЛЮЧОВА ДУМА
    • ТЪРСЕНE ПО КЛЮЧОВА ДУМА
    • ТЪРСЕНE ПО БРОЙ
    • ТЪРСЕНE ПО АВТОР
    • ТЪРСЕНE ПО ТЕМА

Да следваме тенденциите на развитие на епохата, да способстваме за мирното развитие на света

Автор: Си Дзинпин дата: 20/06/2013 (Брой 3 2013г.) от 5 до 10 страница  
ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАТЕ АБОНАМЕНТ!
АКО ИМАТЕ АБОНАМЕНТ, МОЛЯ ВЛЕЗТЕ ВЪВ ВАШИЯ ПРОФИЛ ИЛИ СЕ АБОНИРАЙТЕ.
ВХОД | РЕГИСТРАЦИЯ

Реч на председателя на КНР Си Дзинпин в Московския държавен институт по международни отношения. Разглеждат се въпросите на съвременните международни отношения, мира, глобализма, сътрудничеството, както и на мястото на Китай на международната сцена. Отделено е внимание на икономическото развитие на страната в светлината на заложената перспективата до 2020 г. БВП на китайската държава и средните приходи на глава от населението в градовете и в селските райони да се удвоят на база 2010 година.
Председателят на КНР се спира специално на развитието на китайско руските отношения и сътрудничество и перспективите на това развитие.

За автора

Си Дзинпин е председател на КНР. Член е на Постоянния комитет на Политбюро на ЦК на ККП (2007) и на Секретариата на ЦК на ККП, директор на Партийната школа при ЦК на ККП. От октомври 2010 г. е зам.-председател на Военния съвет на ЦК на ККП до избора му за негов председател през 2012 година. От 2008 г. заема поста заместник-председател на КНР до избора му за председател през 2013 година.

    Други статии по темата
НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ