ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
  • ТЪРСЕНE ПО КЛЮЧОВА ДУМА
    • ТЪРСЕНE ПО КЛЮЧОВА ДУМА
    • ТЪРСЕНE ПО БРОЙ
    • ТЪРСЕНE ПО АВТОР
    • ТЪРСЕНE ПО ТЕМА

БРОЙ 2

ГОДИНА 2018
ДАТА НА ИЗДАВАНЕ 23.04
БРОЙ СТРАНИЦИ 128
КУПИ БРОЯ В pdF ФОРМАТ

Победата, постигната с кръвта на руските воини и българските опълченци, доведе до възраждането на България

Автор: Сергей Лавров

Ексклузивно интервю с министъра на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров взето от посланик Чавдар Минчев, главен редактор на сп. „Международни отношения”. Обсъдени са въпроси, свързани със 140 годишнината от Освобождението на България, традициите, миналото и бъдещето на българо-руските отношения. Министър Лавров отговаря и на актуални въпроси, свързани с...

Учени, дипломати, изследователи от България, Русия и други държави от Балканите анализират знаменателното историческо събитие

Автор: Дискусия

Обобщение за хода и резултатите от Юбилейната международна конференция по случай 140-годишнината от подписването Санстефанския мирен договор между Русия и Османската империя, проведена в БАН на 27-28 февруари, 2018 година.

  • КЛЮЧОВИ ДУМИ

Обръщение на посланика на Русия в България Анатолий Макаров към читателите на списание „Международни отношения” (София, 3 март 2018 година)

Автор: Анатолий Макаров

Обръщение на посланика на Русия в България към читателите на списание „Международни отношения” във връзка с успехите на изданието и по повод 140-годишнината от подписването на Санстефанския мирен договор между Русия и Османската империя.

Приветствен адрес от Елеонора Митрофанова, ръководител на Федерална агенция РОССОТРУДНИЧЕСТВО

Автор: Елеонора Митрофанова

Приветствен адрес към участниците в Юбилейната международна конференция по случай 140-годишнината от подписването Санстефанския мирен договор между Русия и Османската империя от ръководителя на Федерална агенция РОССОТРУДНИЧЕСТВО.

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ