ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
  • ТЪРСЕНE ПО КЛЮЧОВА ДУМА
    • ТЪРСЕНE ПО КЛЮЧОВА ДУМА
    • ТЪРСЕНE ПО БРОЙ
    • ТЪРСЕНE ПО АВТОР
    • ТЪРСЕНE ПО ТЕМА

УСЛУГИ

„Желаната от вас услуга е платена. Моля направете регистрация и попълнете формата за заявка на услуга. След извършване на плащането ще получите достъп до избраното от Вас съдържание”

Списание Международни отношения Ви предлага следните услуги:

1. Купуване на една или повече статии - имате възможност да закупите определен брой публикации по Ваш избор. Използвайте формата за детайлно или опростено търсене като зададете брой,  теми,  специфичен автор, ключови думи, по които се прави подбора от системата в сайта. Под всяка статия ще намерите бутон за извършване на тази услуга. Начините на разплащане са описани за Ваше улеснение.

2. Поръчка на списание „Международни Отношения”  - Имате възможност да закупите дигитален вариант на изданието. Моля изберете броя, който желаете, преминете през процедура за разплащане и вече ще имате достъп до него; Имате възможност да закупите печатната версия на изданието. Моля изберете броя, който желаете, преминете през процедура за разплащане и той ще Ви бъде изпратен на посочения адрес.

3. Персонализирана поръчка - Моля попълнете в полето за целта, Вашите изисквания (теми, автори и тн.), относно разработката, която да бъде наравена от нашия екип, за да получите точно тези научни публикации, от които имате  нужда. Определянето на цената става след изпращане на заявката. Екипът има нужда до 2 работни дни за извършване на проучване и уточняване на цената.

4. Станете автор - Имате уникален шанс да получите възможност и публикувате Ваша научна разработка в интернет изданието и/или в печатната версия на списание „Международни Отношения”. Това ще се случи след контакт с екипа и преглед на Вашия текст от експертни лица за одобрение. За информация, отпечатаните в списанието материали се признават от Висшата атестационна комисия /ВАК/ за научни публикации за хабилитация на специалистите в тази област.

 

Нужна е регистрация за да направите заявка

ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ
 
НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ